smisk berättelser

Har du en egen smiskberättelse? Det kan vara en fantasi eller en verklig händelse. Den kan vara lång eller kort. Skicka den så kommer den med på den här. Smiskberättelser. Här kommer en del berättelser om smisk att publiceras. Berättelserna här kommer att vara läsbara för alla åldrar och kommer inte att innehålla. Det här är en berättelse byggd på verkligheten, men med namn och andra uppgifter delvis ändrade. Augustus Cunningham och hans fru Liza hade nyligen flyttat.

Smisk berättelser - del

Jag har läst och förstått medlemsvillkoren. Hon knep reflexmässigt ihop dem så hårt hon kunde för att inte Steven skulle få alltför god inblick mellan hennes ben och upp mot hennes stjärthål. Hoppa till innehåll Här kommer en del berättelser om smisk att publiceras. You must be logged in to post a comment. Om någon av hennes kompisar hade sett henne nu så hade hon dött av skam. Det här är en berättelse byggd på verkligheten, men med namn och andra uppgifter delvis ändrade. Det gjorde hemskt ont i rumpan av den och dessutom var det nästan outhärdligt pinsamt.

Smisk berättelser - Nakna Mulliga

Smisk Smisk på uppfostringsanstalt april 24,   admin   inga kommentarer. Hon tackade sig själv för att hon hade tagit sina ljusgrå Calvin Klein-trosor på morgonen så hon inte behövde bli generad över den detaljen när de oväntat skulle visas upp till allmän beskådan. Inget blir bättre av att du är långsam! Er främsta uppgift är att lyda och behaga er make, inte att tillfredsställa era egna behov av lyx! Smisk i uppfostran juni 28,   admin   1 kommentar. Sen tog jag isbitar ur frysen och strök över den rödpiskade rumpan innan jag munknullade henne medan jag höll hennes hår i ett stenhårt grepp. Med två snabba kliv var han framme hos Liza, höjde handen och gav henne en örfil över vänster kind. smisk berättelser

Smisk berättelser Video

När farfar var liten - att gå i skolan